HATAY / DEFNE - Davut İbrahim Eskiocak İlkokulu

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Hatayspor'un ''ULTRAS HATAY'' adlı taraftar grubu okulumuz drama atölyesinde 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden arkadaşları adına ''6 Şubat Kütüphanesi'' açılışı ve mintayür kale direkleri bağışı yapıldı. Kütüphane açılışı ardından minyatür kale maçı yapıldı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm insanlarımıza allahtan rahmet diler okulumuza katkı sunan ULTRAS HATAY taraftar grubuna teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz.

Şbt

Okulumuz sınıf öğretmeni Ali GÜLER ve İzmir TED Koleji öğretmeni Osman AY koordinasyonunda yürütülen yardımlaşma etkinliği kapsamında İzmir TED Koleji ailesi tarafından gönderilen giyecek yardımları 20/02/2024 tarihinde okulumuzun öğrencilerine dağıtıldı. Davut İbrahim Eskiocak İlkokulu ailesi olarak İzmir TED koleji ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz çok amaçlı salonunda 09/11/2023 Perşembe günü Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi T.C. Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Dekanlığı Temel Tıp Bilimleri Bölümü Parazitoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülnaz CULHA ve ekibi ''Bağırsak Parazitleri Taraması ve Aile Eğitimi'' etkinliğini gerçekleştirdiler. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen başta sayın Prof. Dr. Gülnaz CULHA hocamız olmak üzere değerli ekibine ve katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, ebediyete intikal edişinin 85'inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde ''10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası'' kapsamında okul panomuz sınıf öğretmenlerimiz Münire MANSUROĞLU ve Derya ÖZTÜRK rehberliğinde öğrencilerimiz ile düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ve sevinç ile kutlandı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 4/A sınıfı öğrencileri , sınıf öğretmeni Ali GÜLER rehberliğinde okul panosunu düzenlediler. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrencilerimize QNB Finans Bankası ve Kardeş platformu tarafından 06/09/2023 tarihinde kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. QNB Finans Bankası ve Kardeş platformuna teşekkür ederiz.